2012. január 19., csütörtök

Egy átbulizott éjszaka következményei


Sziasztok! Először is köszönöm, a komikat,nagyon jól estek. Legalább látom,hogy érdemes írni....Másodszor itt a rész ahogy megígértem. Ebben a részben Davidot kicsit bunkóbbnak állítom be......na de nem, árulok el semmi többet. Jó olvasást! Aki szeretne szavazni az megteheti még szombat 18:00-ig. Ha valaki még nem szavazott és szeretett volna az vagy írja meg komiba vagy jelezze,hogy ő még szeretne szavazni! 
Ezen kívül jól esne pár szó. 

19.rész: Kérdezz-felelek nap


Reggel a menedzser ébredt fel legelőször. Lucinda még javában aludt,de David felkeltette őt is ideges mocorgásával.
Igen, David még mindig ideges volt az ikrek miatt. Tudta,hogy ha van valami az ikrek között,akkor most leleplezte őket.
De túlon - túl ideges volt ahhoz,hogy tisztán lássa a dolgokat.
Nem vette észre az ikrek szét dobált ruháit.
Lucinda miután férje kiment a szobájukból, elment szólni a fiúknak,hogy valamire készül David. Gustav és Georg amint meghallották ezt öltözni kezdtek. De ekkor már az ikreknél nagy volt a vita.

-  Jó reggelt kívánok homikáim! – David
-  Mi? David,hogy jöttél be? Menny ki aludni szeretnénk,ha nem baj. – Tom
-  Mi a baj? Mi történt? – Bill  
-  Hát én is ezt kérdezem tőletek! Egymásba gabalyodva alszotok ez már egy kicsit túl megy a testvérei szereteten nem gondoljátok? Őszintén meg se lepődök ezeken…..mindig is tudtam,hogy buzik vagytok,de hogy ennyire! – David
-  Mi? Miről beszélsz David?  Rém álmod volt. Menny vissza aludni és hagyjál minket is! – Tom
-  Hello! Mi folyik itt? David miért nem hagyod aludni az ikreket? – Gustav
-  Hogy miért? Mert hülye kis buzik! Undorítóak! – David- Nézd már meg hogyan alszanak! Egymásba gabalyodva!
-  Jajj na és? Hagyjad őket békén. Nem azért szóltam neked,hogy leoltsd őket. Különben is Tomnak csajai vannak,kapj már észhez ember!- Gustav
-  Nem nem kapok észhez elegem van belőlük adják itt az értetlent azt jól tudják miről van szó,csak nem merik bevallani!
-  Öhm amúgy most mi a bajotok velünk? Azon kívül,hogy David berontott és minden buzinak elmondott minket semmi se esett le. - Bill
-  Ami azt illeti én se tudom,hogy miről van szó. – Tom
- Mindig is tudtam,hogy valamit titkoltok előlünk. – David
- Mi? Kicsit érthetőbben beszélj légy szíves még reggel van a hülyeségedhez. – Tom
- Az van,hogy ti most nagyon nagy bajba vagytok! – David

A reggel tiszta káosz volt. Az ikrek nem értettek semmit,csak azt tudták,hogy valami baj van velük. David össze-vissza hadovált nekik mindenről,még jobban összezavarva ezzel az iker párt. Ráadásra a menedzser tiszta ideg volt már reggel ami nem vall rá. Sőt így még soha nem beszélt az ikrekkel. Gustavék valamivel nyugodtabbak voltak.
Tom azon gondolkodott,hogy mit csinálhattak amikor arra lett figyelmes,hogy kiabálnak mellette.
Igen,a többiek kiabáltak mivel David keze ökölbe szorult és ütni akart,de Gustav és Georg ezt megakadályozta. Tom hálásan nézett rájuk majd jött a kérdés Gustavtól.

-  Mi van köztetek ikrek?
- Ezt,hogy érted? Tesók vagyunk vagy kérsz egy tesztet is róla? – Tom
- Én a helyedbe nem polyénkodnák ezen Tom! - Georg
- Miért?  - Bill
- Mert gyanúsan viselkedtek a turné kezdete óta. Először David egy ágyban talál titeket egy négy ágyas buszban amit nagy nehezen de ki tudtatok magyarázni. Másodszor, egy hotel szobában alszotok amit ugyan csak kimagyaráztatok! Harmadszor ott van a szájra puszi amit mikor rákérdeztünk eléggé akadozva magyaráztatok ki,plusz nem is akadtatok ki annyira a cikken,megint pluszba Bill ahogy meglátta a cikket és elolvasta azonnal hívtad a fürdőszobába ami már elég gyanús. Negyedszer,koncerten is állandóan egymásra mosolyogtatok meg ilyenek amit azelőtt nem is csináltatok.  Ötödször tegnap este a sajtó tájékoztatóról kézen fogva és szorosan egymáshoz simulva jöttetek föl ide, amit mi észre vettünk. Szerintem srácok ez elég ok arra,hogy David kiakadjon. Nem?
-  Öhmm……de. –Tom
-  De tényleg nincs köztünk semmi se. Ha lenne arról ti tudnátok! – Bill

A nap további részében amolyan kérdezz – felelek tartottak. Az ikrek féltek,hogy lebuknak,de szerencsére ez nem történt meg. Este felé David mérge is elszállt,és kezdett hinni a fiúknak. Nap végére már teljes mértékben hitt nekik. A fiúk épp készültek elmenni mikor Gustav és Georg megálltak és vissza mentek az ikrek ágyához:
- Srácok! ha bármi van akkor azt nyugodtan elmondhatjátok nekünk,mi megértjük azt. - Gustav
- Ok.
Azzal el is mentek mint ahogy a nap is. Az ikrek pedig megnyugodtak,hogy a titkuk még titok marad. Ezt az estét meg kellet örökíteni valahogy. Az ikrek egy mámoros és erotikában gazdag estét töltöttek együtt.    

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett. Én komolyan azt hittem, hogy le fognak bukni, de csak sikerült kibeszélniük magukat. :D Már izgulok a kövi miatt, hogy mi lesz :).

    Xaphira

    VálaszTörlés
  2. Ez tök jó:) Tökre megijedtem, hogy lebuknak, de végül mégse:DD

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!^^ Köszi a komit.... Hát kell egy kis izgi bele XD

    VálaszTörlés