2012. február 2., csütörtök

Egy átbulizott éjszaka következményei


Sziasztok! Megérkezett a 21.rész is,ami szerintem elrugaszkodik a valóságtól. Minden esetre elég érdekesre sikeredett. Nem hablatyolok jó olvasást *Komit kaphatok?*


21.rész:Irány Madrid

Reggel David volt az első aki felkelt. Este látta,hogy a srácok mennyire ki vannak,ezért nem keltette fel őket. 10 óráig alkudhattak,majd a menedzser minden szobába bement és ébrezgette a srácokat. Gustavot nem kellet mert ő már ébren volt. Most,még az ikreket is felkeltette,pedig tudta,hogy mennyire utálják ezt. Azért sem szólt,hogy egymáshoz bújva aludtak. David ezt már betudta iker szeretetnek.
Később már a buszban játszottak a srácok. Kártyáztak…..éppen Georg állt nyerésre amikor hirtelen megállta busz. A banda nem tudta,hogy mi történt ezért előre mentek.

-  Toby mi történt? Miért álltunk meg? – Bill
-  Lerobbant a busz. -  David
-  Akkor most mit csinálunk? – Gustav
-  (sóhajt) Kihívjuk a szerelőt úgyis egy benzinkút mellett vagyunk. Mennyetek addig amerre akartok! De ne messze és együtt maradjatok ha lehet.
-  Oké. Meglesz. - Tom
Tom és Bill hátra mentek a benzinkút mögé, miután körül néztek,egymás ajkainak estek. Kifulladásig csókolták egymást.
-  Szeretlek. – Tom
-  Én is szeretlek téged Tom.

Majd ezek után rájöttek,hogy vissza kéne menni a többiekhez mivel ez már gyanús lenne. A banda elhatározta,hogy bemennek vesznek valamit. Egy fél órával később már újra úton voltak. Késésben voltak de nagyon. A menedzser sík ideg volt mivel nem tudta,mi lesz így a koncerttel meg mindennel,mivel a buszoknak is meg kellet állni. Órákkal később Madridba voltak. David azonnal elment intézkedni, Lucinda has fájás miatt lefeküdt aludni. David érte is aggódott mivel szeretett volna már gyereket.
A srácok elmentek várost nézni újból,mint minden városban. Különös volt nekik mivel testőr nélkül mentek. Nem akartak most feltűnést kelteni. Menedzserük mindig csak Sakival engedi őket mindenhova. Mivel most David,nincs itt ők elmentek. Nem, nem akartak bajt csak érezni szerették volna milyen átlagos embernek lenni. Nem érdekelte őket ha hülyének nézték,mivel hangosan kiabáltak ugráltak. Megláttak egy kínai éttermet,bementek mivel éhesek voltak. Mindenki megrendelte a kaját,miközben vártak jókat hülyéskedtek. Egy órával később már az utcát rótták újra. Minden boltba bementek és vásároltak. Megláttak egy vidám parkot még oda is bementek. Nem tolakodtak, hogy még ezzel is feltűnést keltsenek. Kivárták a sorukat mindenhol. Elmentek halli gallizni amikor Bill megszólalt:
-  Srácok! Most ettünk,szerintem ezt nem kéne. Hányni fogunk.
-  Nem baj! – Tom
-  Legalább ezt is kipróbáljuk. Na go fölfelé. – Georg
-  De srácok! Hogy fogunk haza menni ha hányunk? Ugye nem gondoljátok,hogy összehányt ruhában megyek valahova? – Bill
-  Ne majrézz már! Szórakozz! Örülj neki,hogy nincs itt David,hogy mindenbe belekössön. Nincsenek testőrök akik kiosztanának minket! Szabadok vagyunk teljesen! Élj egy kicsit Bill! Szakadj ki a szupersztár életedből! Legyél a mai nap csak egy átlag ember! – Tom
-  Haver, hányszor volt ilyen amióta befutott a banda? – Gustav
-  Egyszer se!- Bill egy lemondó sóhaj kíséretében.

Majd fölmentek…..egyikőjük sem hányt. Mind a négy rocker dülöngélve jött le. De még akkor is nevettek. Majd hirtelen beszólt Georg:
-  Mennyünk korcsolyázni! Láttam a közelben egy műjégpályát!
-  Am ok. Mennyünk!

Majd a srácok elmentek. Jegyet váltottak,majd elmentek korit bérelni. A kiadó emberek igen furán nézett Billre. Valószínűleg nem tudta eldönteni,hogy fiú vagy lány-e. Bill nem zavarta csak továbbment. Már valószínűleg megszokta ezt a nézést. Mikor beértek az öltöző féleségbe az alkalmazott azonnal felismerte őket. Nem sikított vagy ilyesmi,gondolta,hogy a srácok nem a feltűnésért vannak itt. Majd odament hozzájuk….
-  Sziasztok! Segítsek valamiben? – nőci
-  Szia! Köszi boldogulunk. – Bill
-  Nem kell lezárni a pályát,hogy tuti biztonságban legyetek?
-  Nem, nem kell,és légyszi ne szólj senkinek hogy mi itt vagyunk! – Tom 
-  Oké.

Majd a srácok még egy 5 perces szerencsétlenkedés után felmentek a pályára. Először csak lassan a korlátnál mentek majd fokozatosan távolodtak tőle. Bill amint egy kicsit megpróbált egyedül menni elesett,egy sikítás kíséretében. A többiek jót nevettek rajta. Az esések sorozatában most Gustav következett. Ő annyira nevetett,hogy elesett. Gerog-ot meglökte Tom így mindketten borultak. Majd még órákon át tartó bénázás után elmentek levenni a korcsolyát.
Gustav ötlete alapján elmentek kondi terembe. Mindenkinek fájt mindene az esések miatt. Ennek ellenére Teljes beleadással kondiztak. Bill nyávogott,hogy ő nem akar,de végül rávették a srácok. Mivel a nap 24 órájában nyitva tart az épület,ezért ott tudtak maradni. Mikor már csak ők négyen voltak bent levették a pólójukat kivéve Billt. Tom pedig direkt villogtatta a felsőtestét Bill felé. Ő már kezdett felizgulni így inkább csak a súlyzóra koncentrált.
Pár órával később már a hotelba mentek vissza. Régen elmúlt az az időszak az életükben mikor kedvük szerint szórakozhattak. Mivel úgy tudták,hogy a menedzserük még javában dolgozik elkezdtek „játszani”. Minden ajtón bekopogtak mire David kinézett,hogy mi az. Félt,hogy valami olyan személy lesz akit nem szívesen látna a fiúk közelében. De mosolyogva állapította meg hogy a „rossz fiúk” csak a banda volt. Nem sokkal később már mindenki békésen szundikált……

Reggel mikor felkeltek Bill nem nagyon akart. Tom – miután ránézett testvérére – tudta,hogy miért nem. Az idősebbik Kaulitz valahogy érezte,hogy az előző nap nem marad büntetlenül…………… 

2 megjegyzés: