2012. augusztus 23., csütörtök

Egy átbulizott éjszaka következményei

Sziasztok! Végre itt van a rész ami már Magyarországon játszódik.


30.rész: Magyarországi koncert:

…..Beértek a szobába,de Bill hirtelen leállította Tomot. Ezt persze a gitáros nem értette,hisz nem akart rosszat Billnek.
-         Tom a naplóm!
-         Uhh.. Ugye név nélkül írtál,elég nagy szívás lenne ha nem.
-         Persze,nem vagyok azért ennyire hülye…..amúgy már emlékszem reggel Gustavék elolvasták.
-         Ja most már rémlik…. Gyere
-         Ne elment a kedvem…..
-         Jó semmi baj,akkor fürödjünk meg.

10 perccel később már a zuhanyzóban egymást fürdették,látszott,hogy mennyire szeretik a másikat. Nem voltak durvák csak finom simogatások. 20 perc fürdés után úgy döntöttek ,hogy elég a vízpazarlásból és kijönnek.
A hálószobában lefeküdtek az ágyara és mivel annyira fáradtak voltak,hamar elaludtak,egymás karjaiban.


                                                                                                            *
                                                                                                               
Reggel 7 órakor keltek,bár elég álmosak voltak tudták a dolgukat. Bill ezen a napon a szokottnál is hisztisebbnek bizonyult. Nem tetszett neki a ruhája. Fél órán keresztül ordított Tommal,aki persze azt sem tudta mi van. Végül az idősebbik Kaulitz sem bírta ki az öccsét,elment szólt Davidnak.
-         David gyere most! Vészhelyzet van! – kopogott be a menedzserhez
-         Ajj mi történt?
-         Bill elkapta a hisztirohamot. Ma egész reggel csak a hiszti megy. Nem jó neki a ruha amit kirakott,nincs ruhája velem ordít ez miatt.
-         Megyek.

5 perc múlva már az egész banda az ikrek szobájában volt és hallgatták Bill hisztirikus szövegelését. Ma nem tetszett neki semmi.

- Most nézzétek meg,hogy áll a hajam! Rémes. És a ruháim. Nincs egy normális göncöm se!
-   Ő…… öcsi rosszabb vagy mint bármelyik csaj! Szedd össze magad!
-  De ez létfontoságú!
- Na jól van Bill 20 perce hisztizel,olyan vagy mint egy nő,ráadásul már indulnunk kéne próbálni! Igaza van Tomnak,szedd össze magad,kaja aztán indulunk. – David
- Pfuuuuu!!!!!

Ezzel mindenki kiviharzott a szobából,csak Tom nem.

-         Tom most mi lesz?
-         Bill! Tudom,hogy most megfoglak bántani,de ez már tényleg sok lesz egy napra. És félek,hogy ez csak a reggeli hisztis Bill Kaulitz volt.

10 perc alatt elkészültek,így lementek enni,amit David rekord sebességgel tett,és kérte,hogy a fiúk is siessenek. Nem telt el sok idő a négy rocker már a buszban volt. Bill még mindig azzal volt elfoglalva,hogy,hogy néz ki. De Tom ezt már jobban tudta kezelni,mint reggel. Sikerült lenyugtatni Billt. Átmentek a hatalmas stadionba,amit meg is néztek,és már az öltözőben is voltak. Bill itt nagy felfedezést tett.
-         Tom megvannak a ruháim!
-          -,-’ – Gustav, Georg, David
-         Oké, örülök. Most már vége a hisztinek ugye?
-        Igen.
-       Végre! – mindenki

Majd elmentek próbálni ami egészen,jól sikerült. A biztonság kedvéért kétszer is elpróbáltak mindent. Ezek után David elengedte őket megint Saki nélkül,mivel tudta,hogy nem járkálnak az utcán olyan sokan. Gustavék nem akartak várost nézni,ezért csak a közeli pizzériába mentek be enni. Szerencséjük volt mert a kiszolgáló csaj értett angolul,így nem okozott nagyobb problémát a rendelés. Majd a négy fiú visszament a stadionba,mivel ezt beszélték meg. Ott még egyszer nekiálltak próbálni,mert nem bírták ki.
Közeledett a 8 óra amikor is beengedik a rajongókat. Billék már a színpad  mögül izgultak,amikor David beszólt nekik,hogy nemsokára kezdenek. A koncerten minden jól ment. Bill épp az Alien közepén tartott mikor az egyik testőr elvett egy papír fecnit egy lánytól és Billnek mutatta,hogy vegye el….. vége lett az Aliennek is. Bill pedig megnézte,hogy mi van a papíron. Ő először egy telefon számra gondolt,de ez nem jött be.
-         Öhmm ’ Szeretünk Alienek’ – Bill magyarul,amire a fanok nagy visításba kezdtek. -  Nem tudom mit írtatok ide,de biztos,hogy veletek kapcsolatos. Elmondjátok nekem angolul,hogy mit mondtam? – Bill immár angolul
-         We love aliens. – rajongók
-         Hűha oké….

És tovább játszottak. Már nem sok volt hátra a koncertből……..felcsendült a Zoom…..és ennyi. Vége a koncertnek. A Tokio Hotel tagjai hulla fáradtan lementek a színpadról,és megkezdték az autogram osztást,ami vagy 3 órán keresztül folyt. Mire visszaért a hotelbe a négy srác annyira fáradt volt,hogy alig bírtak lezuhanyozni. Még az ikrek is úgy gondolták,hogy inkább alszanak,de persze egymás karjaiban,pontosabban Bill Tom mellkasán……És várták,hogy mit hoz a holnap,vagy az utolsó Európai koncert…..



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése