2012. október 20., szombat

Egy átbulizott éjszaka következményei


 Sziasztok!  Meghoztam a 38.részt is,amiben már a második meglepetés vár rájuk. 


38. Kalifornia

Reggel Kaliforniába ébredtek a fiuk. Még nem sejtették,hogy David mit is tervez nekik a mai napra. Reggelinél a menedzser bent volt a buszban.

-         Te,hogy kerülsz ide? Nem Lucindával voltál? – Gus
-         De,csak megálltunk tankolni,így átjöttem hozzátok. Meddig voltatok fenn tegnap?
-         Hajnali háromig. – Georg
-         Az nem sok.
-         Miért megyünk Kaliforniába mikor ott nem is lesz koncertünk? – Bill
-         Mert sajt. De most komolyan nem mondom meg. Majd ha eljön az ideje.
-         D.A.V.I.D !!!!!!!!!! – Tokio Hotel
-         Mi van? Így hívnak igen.
-         Ne szórakozz velünk! – Tom

Egy órával később David összehívta a négy fiút,hogy elmondja mit titkolt előlük.

-         Szóval tudom,hogy mekkora Terminátor fanok vagytok ezért találkozót szerveztem Arnold Schwarzenegger-rel. Csak ti lesztek vele ott testőrök nélkül.
-         ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Köszönjük!!!!!!!!!! - banda
-         De ígérjétek meg nekem,hogy nem fogtok kis tini módjára visítani meg ilyenek. Normálisan,nem akarom,hogy leégessétek magatokat.
-         Nem mintha nem örülnék,de kérdezhetek valamit? – Tom
-         Persze mondja csak.
-         Te sosem voltál ilyen. Miért vagy velünk ennyire kedves és miért szervezel a kedvenceinkkel találkozókat? Eddig csak a munka és a munka volt nekünk és azt mondtad,hogy majd ha lesz szabadidőnk találkozhatunk azokkal akikkel akarunk.
-         Igen,Tom jó észrevétel. Rájöttem arra,hogy sokkal jobban teljesítetek és sokkal normálisabban álltok a munkához és hozzám is ha engedek egy kicsit,és ha csinálok programokat nektek. Nem akarok szigorú menedzser lenni akinek csak a pénz kell és semmi más. Törődni akarok veletek,eddig is ezt tettem csak nem ilyen feltűnő módon. Szeretném ha nem csak munkatársi viszony lenne köztünk,hanem baráti is. Tehát azt szeretném,hogyha barátotokként tekintenétek rám….Na de meg is érkeztünk.

A fiuk úgy érezték magukat,annyira izgultak mint még soha ezelőtt. Mind a négyen egy-egy notesszal mentek ki a buszból. Megígérték ugyan,hogy nem fognak gyerekesen viselkedni,de kételkedtek magukban. David még megmutatta nekik az utat,azután pedig lelépett onnan.
A négy rocker alig tudott megszólalni a meglepettségtől,alig találták a szavakat. Mindenki sorban kért tőle autógrammot majd beszélgettek a Terminátorral. Próbáltál normális emberként kezelni,de hát ez nem nagyon ment.
Órákkal később eljött a búcsú ideje,amit a Tokio Hoteles srácok nagyon nem akartak. Látszott rajtuk,hogy még maradnának.

-         Na srácok,milyen volt?  - David
-         Szerinted? Néz már meg az arcukat. Meg sem tudnak szólalni. – Toby
-         Azt hallom. Még Bill is néma. Kárpótlásul,hogy el kell jönnötök,bemegyünk egy szuper étterembe,jó lesz?
-         Igen. –fiuk

Nem sokkal később ott is voltak a David által említett helyen. Megkajáltak majd már mentek is a buszra hiszen most a következő turné állomásra kell menniük ahol már koncerteznek is.

-         Üvegezzünk megint! – Tom
-         De most durvábban! – Bill
-         Van itt Vodka a buszon! Ha nem csinálod meg a feladatot iszol! Csak úgy mellékesen megjegyzem,hogy méreg erős. – Tom
-         Nem baj, bírjuk mi azt.

Elkezdtek játszani,minek következtében részegre itták magukat,mert annyi durva feladatok voltak. Órákkal később David parancsolta őket ágyba,mert nem akartak aludni az ital hatása miatt. Az ikrek ugyancsak egymás karjaiban aludtak el és még senki nem tudta,hogy vajon mit tartogat számukra New York……

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése