2013. június 27., csütörtök

Közvélemény- kutatás

Sziasztok! Ma nem az Időutazás a múltba című történetfolytatását hoztam, hanem amint a címből is kiderül közvélemény kutatást. 
Azt kérdeztem tőletek, hogy szeretnétek-e olvasni tőlem egy NEM Tokio Hotellel kapcsolatos blogot. 

Bővebben:

A blog ugyanúgy történeteket dolgozna fel, csak nem a bandával kapcsolatban-  Ennek az a magyarázta, hogy szeretnék egy ( több) saját karakteres történetet írni. A kérdést azért tettem fel nektek, hogy megtudjam, érdemes-e belevágnom. Ha nincs rá érdeklődő, akkor nem, fektetem bele az energiámat ésaz időmet; de nagyon szívesen írnák egy ilyet.   

A szavazással kapcsolatban:
  1. A közvélemény - kutatás ettől a bejegyzéstől számított 7 napig azaz EGY HÉTIG tart. Ezalatt remélem összegyűlik annyi szavazat, amiből egyértelműen kiderül, hogy szeretnétek-e vagy sem. Amennyiben nem gyűlik össze a szavazást meghosszabbítom KÉT HÉTRE. 
  2. A szavazáson csak Egy gombot lehet megnyomni,nem állítottam be a több válasz lehetőségét.  
  3. Figyelem: A másik két blogot NEM zárnám be a saját karakteres miatt. A történetek ugyanúgy, ugyanolyan rendszerességgel és aktivitással folytatódnak ahogy eddig.   
A leendő blogban lévő első történet, nagyvonalakban:

Egy határozott,maximalista nőről szól,aki nem is gondolja, hogy mi sülhet ki egy nyaralásból ahova eredetileg el sem akart menni.Mire észbe kap nemcsak, hogy meghódították az elvált nő szívét,de már nagyon fontos döntésekbe is beleegyezett. Hogy hogyan tovább, Ki ez a titokzatos nő és férfi? Miért éppen ott és akkor? Mindenre választ kaptok ha a szavazáson az IGEN gombra kattintotok. 

**********************************************************************************************************************************
Hát ennyi lenne mára a bejegyzés és őszintén remélem ,hogy feleltettem az érdeklődéseteket a " blog" iránt.
Az Időutazás a múltba című történet következő részét holnap vagy holnapután hozom. Addig is jó nyári szünetet,a még csak most érettségizőknek pedig sok sikert! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése