2013. szeptember 1., vasárnap

It's my life - bevezető

Sziasztok! Ahogy ígértem meghoztam a következő történet bevezetőjét, amihez jó olvasást kívánok! Remélem tetszeni fog, és hagytok véleményt is! :D


Tom és Bill Kaulitz nem csak híres zenészek, de egy divatcég tulajdonosai és vezetői is.  Az idősebbik Kauliz fiú összejön a nála jócskán idősebb modellel és szépségkirálynővel, Ria Sommerfeld-del. Kapcsolatuk erősségét mi sem bizonyítja jobban, mint az összeköltözés Los Angelesben.
De az idősebb fiúnak ez sem elég, van egy hatalmas titka, amit még ikre sem tud. Neki sem merte még elmondani. De vajon kiderül-e vagy a fiatal férfi maga mondja el? Ez majd kialakul. És vajon testvére mit szólna hozzá? Örülne vagy mérges lenne bátyjára? Na és Ria? Vajon mi lesz vele? Tomnak már van hozzá ötlete, aminek nem is kis súlya van.

Szereplők: 

Teljes név: Tom Kaulitz - Trümper
Születési hely, idő: Németország, Lipcse, 1989. 09. 01.
Jelenlegi tartózkodási hely: Los Angeles, California, USA

Tom a történet főszereplője. Ő az a huszonéves, aki tudja mit akar az élettől. Nem fél kimondani, semmit. Ami a szívén az a száján. Régen nagy nőcsábász volt, ám mostanra megkomolyodott. 
Az évek alatt határozott üzletember lett belőle, de nem csak a pénznek él. Van egy hobbija, amit legjobb barátja, aki egyben a testvére sem tud. Nem meri elmondani neki. Ebből a folyamatos hazudozásból még nagy bajai lehetnek. 






Teljes név: Bill Kaulitz - Trümper
Születési hely, idő: Németország, Lipcse, 1989. 09. 01.
Jelenlegi tartózkodási hely: Los Angeles, California, USA

Bill ebben a történetben inkább csak mellékszereplő, de ő is kulcsfontosságú személy a történetben. Ő az, aki Riát átsegíti több ponton is, bátyja érdekében. Bill visszafogottabb személyiség, aki inkább a háttérben marad a csajozás terén. 
A cég üzleti részhez nem annyira konyít, inkább a divathoz. Bill tervezi a ruhákat, konzultál a kliensekkel, de nem nagyon avatkozik bele az üzleti világba. Dönt arról, hogy elfogadják-e a megrendelést vagy sem, ugyanakkor az árakat Tom szablya meg persze, Bill segítségével. Ő nem tud Tom hobbijáról, de gyanakszik valamire. 



 Teljes név: Ria Sommerfeld
 Születési hely, idő: Németország, Hamburg, 1984. 10. 31.
Jelenlegi tartózkodási hely: Los Angeles, California, USA

Ria, Tom barátnője. Modell és szépségkirálynő, ám most új munkát szeretne kipróbálni, Megismerkedik Tommal, akit azonnal elvarázsolt. A fiú mindent megtesz azért, hogy a lány közelébe férkőzzön. Ria L.A-ba is megy az ikrekkel, annyira komollyá válik köztük a dolog. Félti Tomot és a kapcsolatukat ezért néha hisztis és féltékeny. Alapvetően ő egy nagyon jószívű, aranyos lány, csak Tomnak még l kell nyugodnia hozzá. De mindenki hinni fog Tomnak egy komoly lépése után. 







Ők hárman a történet főszereplői, természetesen vannak még mellékszereplők is, akik egy-egy rész erejéig érvényesülnek.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése